top of page
Avís Legal

AVÍS LEGAL

 

I'

El titular d'aquest lloc web és Joan Guix Casals, amb domicili al Carrer Magall num. 16, 17800 d’Olot, Girona, Catalunya, Estat espanyol, amb NIF 77902486Z.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, i pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, del tot prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la distribució, l'alteració, la modificació o la descompilació de la informació continguda en el lloc web.

S’informa als usuaris del lloc que El solell de l’àvia respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades, pel que fa a les obligacions prescrites a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració o accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través del lloc web.

Anchor 1
bottom of page