top of page

Ubicació

La casa esta en una situació privilegiada de la ciutat d'Olot, ja que estem en un barri anomenat Sant Roc, davant d'un parc construït recentment i just a sobre de les fonts de Sant Roc i del bicicarril. Un entorn realment tranquil i relaxant, amb les fonts més famoses de la ciutat just a sota i amb un privilegi fonamental, que és la gran lluminositat de què disposa tota la casa i els seus voltants. 

 

La distància que ens separa del centre d'Olot realment és curta, d'uns 10 minuts a peu que es poden aprofitar per passejar pel passeig de Sant Roc, creuant el riu Fluvià, i pel passeig de Barcelona, dos punts també emblemàtics de la ciutat.

 

Pel que fa als serveis, queda detallat en el mapa que hi ha a la pàgina, però tenim molt a prop un gran supermercat (Carrefour), farmàcies, el CAP d'Olot, fleques, agrobotiga, la pista d'atletisme i el bicicarril. A més, a 5 minuts amb cotxe podreu arribar a la piscina municipal. 

 

Disposem d'un garatge al qual s'hi pot deixar el cotxe i, a més, als voltants de la casa hi ha aparcament gairebé durant tot el dia. 

bottom of page